Getuigenissen

Vincent Giot

Vincent Giot, Facility & Security Management

De titel van een vacature gepubliceerd op de website van de Nationale Loterij was precies waarnaar ik op zoek was voor het verdere verloop van mijn loopbaan : het beheer van facilitaire diensten in een bedrijf op mensenmaat.

Ik leid een team dat als kernopdracht heeft het welzijn van de mensen die onze gebouwen bewonen. Enerzijds hebben wij het “Soft Facilities”-beheer, dat is de dienstverlening aan de bewoners waaronder het beheer van de schoonmaak, de fysieke veiligheid, het onthaal, de interne post, de drankbedeling, … , en anderzijds de “Hard Facilities”, zijnde het onderhoud van de technische installaties. Het werk wordt hoofdzakelijk in teamverband uitgevoerd. Geen enkele dag gelijkt op een andere: een zending die op het laatste moment moet worden verstuurd, een defecte…

> Lees meer

Geneviève Van Der Noot

Geneviève Van Der Noot, Procurement & Tendering Advice

Via de rekruteringswebsite van de Nationale Loterij ben ik te weten gekomen dat er vacatures waren.

In het hoofdkantoor van de Nationale Loterij behandel ik de aankoopdossiers van interne klanten. In de verschillende fasen van een overheidsaanbesteding werk ik nauw samen met mijn collega's.

In dat verband bereid ik diverse interne en externe documenten voor. Ten slotte beantwoord ik vragen van interne en externe contactpersonen.

 

> Lees meer

Charlotte Matthys

Charlotte Matthys, Digital Content Management - social

Ik ben nu twee jaar actief bij de Nationale Loterij. Ik ben begonnen als consultant in de Afdeling Players and Markets, als lid van het team dat de sociale media van de Nationale Loterij beheert.

Ik vond die twee jaar zo leuk dat ik intussen personeelslid van de Nationale Loterij ben geworden. Meteen geniet ik nu alle fantastische voordelen die de Nationale Loterij biedt, zoals een bedrijfsfiets waarmee je rustig een “groene” pauze kan nemen, taallessen, sportsessies, en nog veel meer.

Wat betreft mijn job zelf, zorg ik vooral voor het beheer van de Facebook-accounts LoterieNationaleLoterij, Win for Life en Woohooletsplay. Bovendien ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfscommunicatie op Instagram en Linkedin.

Het leukst in mijn job vind ik de afwisseling…

> Lees meer

Cindy Laroy

Cindy Laroy, Regional Office Administration

Mijn CV stond op de VDAB website. De Nationale Loterij contacteerde me voor een administratieve functie in het regionaal kantoor van Gent .  

 Ik bied administratieve ondersteuning in het regionaal kantoor van Gent aan 800 verkooppunten. Ik ontvang de winnaars tot €25.000 en verzorg de administratieve afhandeling hiervan. Als contactpersoon tussen het kantoor en de verkooppunten doe ik er alles aan om de doorstroming optimaal te laten verlopen. Ik zorg dat het visibiliteitsmateriaal en krasbiljetten voorradig zijn voor de tijdige levering aan onze verkooppunten. Het beheer van de dossiers (opstarten, stoppen, overnames, verhuis van de verkooppunten) is onze prioriteit. 

Ik sta dagelijks in contact met onze verkooppunten en met 4 logistieke medewerkers die de…

> Lees meer

Terug naar Boven